Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Η αναπτυξη του εμβρυου σας τον 1ο μηνα της κυησης.

0



Κατα τον 1ο μηνα της κυησης συμβαινουν πολλες κοσμοιστορικες αλλαγες τοσο σε εσας οσο και στο μωρο σας.Αφενος εσεις προσπαθειτε να προσαρμοστειτε στα νεα δεδομενα της καινουργιας σας ζωης και αφετερου το μικρο σας ειναι ιδιαιτερα απασχολημενο αυτη την περιοδο με την διαιρεση των κυτταρων του.Αυτη την χρονικη περιοδο το γονιμοποιημενο ωαριο εμφυτευετε για τα καλα στην μητρα σας και αρχιζει να διαιρειται σε ολο και περισσοτερα κυτταρα τα οποια θα αρχισουν σταδιακα να σχηματιζουν τα διαφορα οργανα του μωρου σας,οπως ειναι το νευρικο συστημα ,τα οστα ,οι μυες και τα οργανα.Παραλληλα αρχιζει να σχηματιζεται ο πλακουντας ενα απο τα πιο σημαντικα οργανα καθ'ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης σας γιατι απο εκει αναπνεει το μωρο σας ,τρεφεται και παιρνει αιμα.Ακομα ο ομφαλιος λωρος αρχιζει να βγαινει απο την μια μερια του πλακουντα ενω το αμνιακο υγρο το οποιο θα προστατευει το μωρακι σας για τους επομενους 9 μηνες αρχιζει και αυτο να σχηματιζεται.
Μαλιστα τα πρωτα δειγματα της εγκυμοσυνης δεν θα αργησουν να φανουν καθως αυτη την χρονικη περιοδο θα εχετε καθυστερηση και δεν θα σας ερθει κανονικα η εμμηνος ρυση ενω μπορει και να εχετε μια πολυ μικρη αιμοραγια η οποια οφειλεται στη εμφυτευση του ωαριου στην μητρα.
Αυτο το μηνα το μωρακι σας εχει μεγεθος περιπου 1 χιλιοστο.Θα ταλαιπωρηθητε αρκετα απο τις πρωινες ζαλαδες και τις ναυτιες που κυριαρχουν αυτο τον μηνα και πλητουν τις περισσοτερες εγκυμονουσες με εξαιρεση μερικες πολυ τυχερες που εχουν μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.
Για να αποφευγετε τις πολλες ναυτιες μειωστε τα πολλα υγρα και τρωτε φρυγανιες και αλλα στεγνα πραγματα ετσι ωστε να μειωθει το αισθημα της ναυτιας.Εκτος βεβαια απο την ναυτια,πιθανοτατα να εχετε και ζαλαδες για αυτο φροντιστε να κοιμαστε καλα, να ξεκουραζεστε αρκετα και να τρεφεστε υγιεινα.Καλο θα ηταν οταν σηκωνεστε απο το κρεβατι να περιμενετε 5-10 λεπτα ετσι ωστε να μην  ζαλιστητε αποτομα και πεσετε.
Η επιβεβαιωση της εγκυμοσυνης σας μπορει να γινει αρχικα με ενα τεστ εγκυμοσυνης τα οποια πλεον εχουν γινει πολυ αξιοπιστα και κατα 99% το αποτελεσμα τους ειναι και το σωστο παντοτε βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις για αυτο το καλυτερο απο ολα θα ηταν να κλεισετε ενα ραντεβου με τον γυναικολογο σας ο οποιος θα σας επιβεβαιωσει η θα σας διαψευσει την εγκυμοσυνη σας με σιγουρια με το υπερηχογραφημα το οποιο θα σας κανει ενω παραλληλα θα εχετε και την δυνατοτητα να δειτε εαν ειναι 1 το εμβρυο η 2.

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Tα πιο τελεια baby gadgets!!!!

0

Οσο περνουν τα χρονια η τεχνολογια ολο και προοδευει με αποτελεσμα να κανει την ζωη μας καλυτερη και ευκολοτερη.Μαλιστα τωρα τελευταια η τεχνολογια εχει κανει αλματα προοδου και σε εναν τομεα που πραγματικα εδω στην ελλαδα δεν ειχαμε και τις καλυτερες σχεσεις :τα gadget για μωρα.
Επιτελους ο επιστημονικος κοσμος αποφασισε να λυσει τα χερια των μαμαδων και μαλιστα πολλες φορες με πολυ γουστο.Παρακατω σας παρουσιαζω μερικα gadget που πραγματικα μπορουν να διευκολυνουν πολυ την ζωη σας με ενα νεογεννητο.


Mπανιέρα-Το πρώτο του μπανάκι!

Κωδικος: RN-001
Price per Unit (piece):
€45.00 (including 23 % tax)
Μια εντελώς καινούργια μπανιέρα για μωρά. Η μπανιέρα είναι φτιαγμένη από μαλακό υλικό που αγκαλιάζει το μωρό όπως τα χέρια της μαμάς. Αυτό ηρεμεί και χαλαρώνει το μωρό, το κρατά ζεστό και έτσι απολαμβάνει την ώρα του μπάνιου.
Τοποθετώντας τη μπανιέρα στο νιπτήρα, δεν χρειάζεται να σκύβει η Μαμά και έχει τα δυο της χέρια ελεύθερα, οπότε το μωρό είναι πάντα πιο ασφαλές.
Η μπανιέρα είναι ελαφριά (λιγότερο από ½ κιλό), πολύ εύχρηστη και πιάνει ελάχιστο χώρο.
Καλύτερα για το μωρό, καλύτερα για τη Μαμά!

Οrganizer - Baby Care Timer

Κωδικος: 4-004
Price per Unit (piece):
€33.00 (including 23 % tax)




  • Το baby care timer έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τους νέους γονείς.
  • Με το πάτημα ενός κουμπιού, καθώς και με ένα σωρό άλλες βοηθητικές λειτουργίες που διαθέτει, το baby care timer καλύπτει τις ανάγκες των σύγχρονων γονέων!
  • Το baby care timer διαθέτει τέσσερις χρονομετρητές. Με τη ρύθμιση αλαρμ για κάθε χρονομετρητή ξεχωριστά σας υπενθυμίζει πότε ήταν η τελευταία φορά που έγινε αλλαγή πάνας, πότε ήταν η τελευταία φορά που το μωράκι σας έφαγε, ξύπνησε, κοιμήθηκε, πήρε φάρμακο κ.λ.π.
  • Όταν ολοκληρωθεί ο χρόνος που έχετε ορίσει, το κουμπί ανάβει και παράγεται ένας σύντομος ήχος υπενθύμισης.
  • Διαθέτει κουμπί που υπενθυμίζει από ποιά πλευρά έγινε το θήλασμα του μωρού την τελευταία φορά.
  • Με ενσωματωμένο φακό για το βράδυ.
  • Με φωτιζόμενη οθόνη για να βλέπετε τους μετρητές ακόμα και στο σκοτάδι.
  • Είναι φορητό.
  • Κατάλληλο για χρήση στο σπίτι ή και εκτός σπιτιού.
  • Διατίθεται σε χρώμα ροζ και γαλάζιο-ασημι


  • Λικνο καλαθούνα-Για τον πιο γλυκό ύπνο!

    Κωδικος: BN-001
    Price per Unit (piece):
    €360.00 (including 23 % tax)




    Το κρεβατάκι της Bednest έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορείτε να έχετε το μωράκι κοντά σας και να μην χρειάζετε να σηκώνεστε συνεχώς την ώρα του ύπνου. Σχεδιασμένο να μεταφέρετε εύκολα, ελαφρύ και με πολύ όμορφο design θα το λατρέψετε και εσείς αλλά και το μικρό σας!
    Περιλαμβάνει την τσάντα μεταφοράς καθώς επίσης και το στρωματάκι του.
    Βραβευμένο προιόν και πάντα σύμφωνα με τις απαραίτητες οδηγίες ασφαλείας!
    Περισσότερες Πληροφορίες για το προιόν:Δοκιμασίες για την ασφάλεια
    Το προϊόν έχει πιστοποιηθεί ότι πληρεί τις απαιτήσεις των σχετικών Βρετανικών και Ευρωπαϊκό Πρότυπο BS / EN 1130 από την Furniture Industry Research Association.
    ΥλικάTo κρεβατάκι Βednest είναι από φυσικά υλικά - ξύλο και το βαμβάκι - και έρχεται πλήρες με στρώμα και τσάντα μεταφοράς.
    Όλα τα προϊόντα καλύπτονται από εγγύηση 12 μηνών.

    Το Βednest έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται μέχρι το μωρό σας να γίνει 6 μηνών. Εάν
    μπορεί να κάθεται χωρίς βοήθεια, τότε δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιείτε
    Μέγιστο συνιστώμενο βάρος είναι 10 κιλά
    Συνιστούμε να αερίσετε το στρώμα για 24-48 ώρες μετά το άνοιγμα της συσκευασίας του.
    Προτείνουμε να κρατήσετε την πλευρά που βρίσκεται στο κρεβάτι, ανοιγμένη στο μισό ύψος μετά τους 3μήνες περίπου όπου το μωρά αρχίζει και γυρίζει μόνο του.
    ΔΕΝ είναι ασφαλές να αφήνετε το μωρό με την πλευρά προς τα κάτω όταν δεν είστε στο κρεβάτι.
    Το Bednest εφαρμόζει με τα περισσότερα είδη κρεβατιού.
    Το ύψος του προσαρμόζετε εύκολα ώστε να εφαρμόζει σε όλα τα κρεβάτια.
    Θα το Βednest ταιριάζει κρεβάτι μου; Πόσο ψηλά / χαμηλά πάνε;
    Ο σκελετός του ζυγίζει περίπου 7.5kg, ενώ με την τσάντα του ζυγίζει περίπου 13.5kg.
    Οι διαστάσεις του είναι:
    Μήκος 860 χιλιοστά, 475 χιλιοστά πλάτος, το ύψος του στρώματος ρυθμίζεται μεταξύ 360 χιλιοστά και 660 χιλιοστά. Το κουτί στο οποίο σας παραδίδεται είναι 894 χιλιοστά x 515 χιλιοστά x 270 χιλιοστά βάρους 15 κιλών περίπου.
    Οι διαστάσεις του στρώματος είναι:
    Μήκος 810 χιλιοστά, 370 χιλιοστά πλάτος, πάχους 40mm.

    Στη συσκευασία υπάρχει το στρώμα για το κρεβατάκι αλλά στην περίπτωση που επιθυμείτε κάποιο άλλο τύπο στρώματος μπορεί να γίνει παραγγελία.
    Το στρώμα είναι wipeable και ανθεκτικό στο νερό. Είναι από αφρό με ένα κάλυμμα πολυπροπυλενίου.
    **Διατίθενται και άλλα αξεσουάρ και προιόντα για το συγκεκριμένο προιόν. Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε και κάντε την παραγγελία σας!


    Αυτα και αλλα πολλα εξαιρετικα προιοντα θα τα βρειτε στο http://trendybaby.gr για μωρα και γονεις infashion!!!

    Πως να κανετε μπανιο το μωρακι σας.

    0


    Το πρωτο του μπανιο ειδικα για τις νεες μανουλες φανταζει ολοκληρος γολγοθας.Ξαφνικα μας κυριευει ενας πανικος πως θα πιασουμε το μωρο μας ,πως θα το πλυνουμε χωρις να παει νερο στον ομφαλιο λωρο του (εαν δεν του εχει πεσει ακομα) κ.λ.π.
    Σιγα σιγα ομως με τις καταλληλες οδηγιες θα δειτε οτι τελικα ειναι παιχνιδακι το μπανιο του μικρου σας,για αυτο σας παραθετω το παρακατω βιντεο το οποιο ειναι αναρτημενο στο youtube και ειναι εξαιρετικα κατατοπιστικο για ολες τις νεες μητερες.